Ulje Vam nudimo u pakiranjima od:

 

-staklena ambalaža " MARASKA " četvrtaste
  boce
  0,10 litra
------------
  0,25 litra
------------
  0,50 litra
------------
  0,75 litra
------------
  1,00 litra
------------
   
Ulje šaljemo i poštom, plaćanje pouzećem.
Poštarina nije uračunata u cijenu.
Tikva
 
 
 
O nama

BISTER d.o.o. je tvrtka osnovana 2001. godine s osnovnom djelatnošću "frizerski saloni i saloni za uljepšavanje". Od 2011. godine proširili smo poslovanje na tradicionalnu proizvodnju bučinog ulja te porastom potražnje od 2013. godine proizvodnja bučinog ulja postaje glavna djelatnost poslovanja. Osnovni i jedini proizvod naše tvrtke je bučino ulje. Pridržavamo se starog načina prešanja sjemenki bundeve da bi dobili i zadržali vrhunsku kvalitetu ulja. Naše ulje proizvedeno je prirodnim postupkom i najvažnije je da ne sadrži nikakve dodatke ( konzervanse, boje...). Proizvod se može kupiti u staklenoj ambalaži od 0,1; 0,25; 0,5; 0,75; i 1,0 litre.

Ono što je bitno napomenuti jest da za navedeni proizvod od lipnja 2014. posjedujemo certifikat IFS (International Featured Standard) Food. To je međunarodna norma utemeljena od strane maloprodajnih lanaca kojom se jamči sigurnost i kvaliteta hrane koju za njih proizvode drugi proizvođači.

IFS sustav kvalitete je pod kontinuiranim nadzorom certifikacijskih tijela, a mi ga neprestano poboljšavamo sukladno zahtjevima naših kupaca, našim znanjem, postupcima i iskustvom te time jamčimo proizvodnju kvalitetne i sigurne hrane uz uvažavanje načela društveno odgovornog poslovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naslovnica O nama Naše ulje Frizerski saloni Kontakt Mills